Представники "Народного фронту" взяли участь у презентації книги Глави Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава Шевчука
четвер, 17 січня 2019, 19:02

У Києві відбулася презентація української версії книги-інтерв’ю Глави Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава Шевчука "Діялог лікує рани".

У заході взяли участь представники "Народного фронту" - лідер партії Арсеній Яценюк, керівник парламентської фракції Максим Бурбак, народний депутат Віктор Єленський та інші.

Модерував захід голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький.

"Сьогоднішня розмова проходить в непростий для України час. Ми всі слідкуємо за тим, як Україна будує свою незалежну православну Церкву, тими подіями, які відбуваються в українсько-польських стосунках. Ми говоримо про розвиток нашої держави саме з тими людьми, які борються за порозуміння між українським та польським народами", — заявив народний депутат.

На думку Княжицького, книга написана для тих, хто думає про місце України в Європі, про нашу історію, яку мають почути і зрозуміти не лише поляки, а й інші європейські народи.

Книга видана у формі інтерв’ю Блаженнішого Святослава редактору польського Католицького інформаційного агентства Кшиштофу Томасіку.

Глава УГКЦ розповідає про своє життя і служіння, складне історичне минуле українсько-польських стосунків та шанси, які створює діалог для подолання непорозумінь між народами спільного Європейського дому.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua