Прем’єр-міністр Литовської Республіки зустрівся з представниками «Народного фронту» Донеччини
четвер, 12 квітня 2018, 10:45

На Донеччину з офіційним візитом прибула делегація Литовської Республіки на чолі з прем’єр-міністром Саулюсом Сквярнялісом.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, напередодні гості з Литви побували в прифронтовій Авдіївці, відвідали відділення швидкої допомоги, капітальний ремонт якого було проведено за підтримки Литовської Республіки. Особливу увагу було приділено пошкодженим та зруйнованим під час бойових дій житловим будинкам. Також у місцевій школі відбулася зустріч з активом Авдіївської та Ясинуватської партійних організацій, місцевими мешканцями, волонтерами та військовими.

«Литовська Республіка твердо стоїть на позиціях підтримки українського суверенітету та територіальної цілісності. Хочу підкреслити, що мало висловлювати свою занепокоєність - потрібна реальна допомога. Це розуміє і наш уряд, і наше суспільство», – зазначив прем’єр-міністр Саулюс Сквярняліс.

Присутні на зустрічі подякували прем’єр-міністру за постійну підтримку Донецького регіону та за передане телевізійне обладнання, яке дозволить підсилити сигнал українських медіа на окуповану територію.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua