Прес-служба "Народного фронту" звернулася до Facebook з проханням видалити чергові фейки про Арсенія Яценюка
середа, 15 травня 2019, 15:17

Прес-служба "Народного фронту" звернулася до адміністрації Facebook з проханням вилучити та вжити заходів для припинення поширення чергового фейку в цій соціальній мережі.

В мережі Інтернет та соціальних мережах останніми днями почала розповсюджуватися чергова феєрична маячня про Арсенія Яценюка та його родину.

Цього разу на так званих "зливних бачках", які керуються "темниками" з Кремля та його приспішників всередині країни, з'явилися маразматичні звинувачення, мовляв Арсеній Яценюк і його дружина не живуть в Україні та мають американські паспорти. В якості сенсації також спливають фейки трирічної давнини про чергові міфічні мільярди.

Зі "зливних бачків" цю нісенітницю почали передруковувати в Фейсбуці деякі користувачі та групи.

Прес-служба "Народного фронту" заявляє, що все це повна маячня і одна зі складових інформаційної кампанії проти Арсенія Яценюка, яка тривала майже всі роки його прем’єрства і не припиняється досі.

Ця маячня доповнить архів фейків про "чеченського бойовика", "24 вілли в Маямі" чи брехню про "перший мільярд".

Чому це відбувається? Тому що дії лідера "Народного фронту" завжди були і будуть спрямовані на захист України, її демократичний розвиток, утвердження державності і незалежності України, боротьбу проти агресії Росії, яка, очевидно, і є замовником найбільш абсурдних фейків.

Для всіх, хто натрапив на подібні "гарячі новини", заявляємо: Арсеній Яценюк проживає і працює в Україні, його дружина Терезія проживає і працює психологом в державній лікарні в Києві. Батьки проживають в Чернівцях. Паспортів іноземних держав не мають.

Ми звертаємося до громадян України: будьте пильними, не вірте всьому, що написано на інтернет-парканах. Не дозволяйте собою маніпулювати і ставати інструментом в інформаційній війні проти України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua