Президент на РНБО повинен сформувати план дій у відповідь на агресію Москви - Арсеній Яценюк
вівторок, 18 лютого 2020, 10:53

«Черговий акт агресії Росії проти нашої держави є ще одним демонстративним доказом, що спроби умиротворення Кремля безперспективні. Замість очікуваного миру Росія провокує чергове загострення, яке приносить нові жертви і руйнування», - заявив прем`єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму дописі в Facebook 18 лютого. 

Уранці цього дня російські окупанти із застосуванням забороненого озброєння атакували позиції українських Об’єднаних сил біля низки населених пунктів на лінії протистояння. За попередніми даними, серед наших бійців є важкі втрати, наголосив Арсеній Яценюк.

«Така хижацька поведінка агресора має отримати адекватну реакцію України і міжнародної спільноти», - написав він. 

Президент України повинен негайно скликати засідання РНБО і сформувати план дій України у відповідь на агресію Москви, наголосив Арсеній Яценюк. 

«Ілюзій в оцінці намірів Росії бути не може. Такі ілюзії коштують кров і життя наших людей», - підкреслив лідер «Народного фронту» 

«До миру агресора можуть змусити лише міжнародний тиск і санкції, а також сильна Українська армія, готова рішуче захистити нашу незалежність і суверенну територію.  Росія має беззастережно забратися з України, понести відповідальність за агресію та окупацію – це єдиний шлях для вирішення конфлікту», - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua