У прифронтовій Авдіївці відзначили річницю Незалежності України
п’ятниця, 24 серпня 2018, 16:32

Авдіївська та Ясинуватська партійні організації "Народного фронту" взяли участь в урочистому заході з нагоди Дня Незалежності України, який відбувся біля пам’ятника Тараса Шевченка.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації

В заході взяли участь активісти "Народного фронту", громадські організації, військові та мешканці міста.

Після офіційної церемонії на бульварі всі присутні могли помилуватися шедеврами прикладного мистецтва від майстринь Будинку дитячої та юнацької творчості. Було також багато охочих навчитися власноруч створювати ляльку-мотанку на щасливу долю, міцне здоров’я чи шлюб.

"27 років тому була відновлена українська державність. Наш народ йшов до цієї мети крізь століття боротьби й випробувань, але зумів вистояти і перемогти, зберегти свою мову, культуру та незалежність. На жаль, і сьогодні за своє споконвічне прагнення до свободи Україна продовжує платити високу ціну. Бійці вкотре зі зброєю в руках боронять свою землю, щоб весь світ знав: нам не потрібно чужого, ми хочемо лише повернути своє", - йдеться у повідомленні.

"Ми повинні пам’ятати: за нами правда, а значить – і перемога. Синьо-жовтий прапор обов’язково замайорить над Донецьком, Луганськом, Сімферополем та Севастополем. Незалежність – це не тільки свято, це також відповідальність за наше майбутнє", - наголосив керівник Авдіївської партійної організації "Народного фронту" Олексій Холостенко. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua