Проросійські олігархи руками маріонеток ведуть брудну кампанію проти Арсенія Яценюка, - депутати "Народного фронту" (відео)
середа, 13 квітня 2016, 13:55

Проросійські олігархи за допомогою політичних маріонеток та фріків на кшталт Сергія Капліна ведуть брудну кампанію та дискредитують Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і його політичну силу.

Таку заяву сьогодні зробили депутати "Народного фронту" на брифінгу у парламенті.

"Минулого року було подано звернення за авторством відомого популіста, прихвостня Льовочкіна Сергія Капліна про начебто дачу хабаря Прем'єр-міністру Арсенію Яценюку та фракції "Народний фронт" за призначення керівника концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) Володимира Іщука. Це не відповідає дійсності, це є повна брехня, тому що всі знають, як цей концерн в цьому Уряді займає проукраїнську позицію - відстоює українські інтереси, обмежує вплив російських ЗМІ, і це не подобається так званим "попередникам", - сказав народний депутат Дмитро Сторожук.

Він підкреслив, що олігарх Сергій Льовочкін продовжує боротьбу за вплив на концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення і займається розповсюдженням наклепницької інформації.

"Хочу звернутися до Генерального прокурора негайно закрити цю справу, бо за цілий рік по цьому поданню не велися жодні процесуальні дії, там немає жодних ознак злочину. Це означає, що ГПУ уже має відкрити провадження проти заявника за завідомо неправдиві відомості, які очорнюють честь і гідність державної публічної особи", - сказав Сторожук.

За його словами, фракція "Народний фронт" уже звернулася до Генпрокуратури з відповідною заявою проти Капліна та окремо попросила здійснити внутрішню перевірку всередині ГПУ.

У свою чергу присутній на брифінгу перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук зазначив, що дуже сумно, що депутат Каплін спрямовує свою роботу на поширення брехні, тим самим відволікаючи Генпрокуратуру від розслідування важливіших справ.

"Діяльність і Уряду, і "Народного фронту" є такою, що підтверджена позитивними справами, позитивними голосуваннями за закони, що наближають нашу країну до Євросоюзу. Тому би я радив дуже обережно ставитись до підозрілих заяв Капліна, з яких видно аватари Сергія Льовочкіна", - сказав Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua