Саакашвілі залишив Одесу під час надзвичайної ситуації задля власного піар-заходу, - Ірина Єфремова
середа, 20 січня 2016, 10:35

Керівники Одещини у розпал складної ситуації, пов’язаної з сильними снігопадами, залишили область, щоб провести власний піар-захід у Харкові.

Про це заявила народний депутат, член фракції «Народний фронт» Ірина Єфремова.

«По-перше, в Харкові в заході взяли участь голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі та його заступник Саша Боровик. Чиновники перебувають в офіційній відпустці?! Якщо так – то обрали не найкращий час для відпочинку, адже Одещину вже замело-захурделило і, на мій погляд, відповідальний керівник мусить бути на місці, аби оперативно вирішувати питання життєдіяльності підпорядкованого йому регіону, а не політичним туризмом займатися», - наголосила вона.

«Якщо ж це не відпустка, то чи може обіймати державну посаду людина, якій все-одно те, що відбувається в області?», - додала народний депутат.

Ірина Єфремова підкреслила, що поведінка Саакашвілі – це неповага до мешканців регіону, який найбільше постраждав від стихії.

«Більше 500 автомобілів, декілька рейсових автобусів скупчилися на трасі Київ-Одеса, паралізовано роботу аеропорту, а це – живі люди, потребують негайної допомоги. А в цей час голова облдержадміністрації «вояжує» Україною. Мабуть, це єдиний голова облдержадміністрації, якому надані такі преференції», - сказала вона.

Крім того, народний депутат звернула увагу на коштовні автомобілі, на яких приїхали до Харкова учасники  форуму Саакашвілі.

«Дивлячись на ті автомобілі, які були припарковані перед  «РадмірЕкспохолом», де проходив захід, пристаєш до висновків про вибірковість боротьби з корупцією власників цих авто», - зазначила Єфремова.

Вона також наголосила, що головною метою форуму є не боротьба з корупцією, а дестабілізація ситуації в державі через дострокові парламентські вибори і зміну уряду.

«Невже потрапляння відвертих популістів до майбутнього Парламенту варте того, аби ризикувати Україною?!», - резюмувала Ірина Єфремова.

 

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua