СБУ має з’ясувати, хто з депутатів літає до Москви, - Вікторія Сюмар (відео)
вівторок, 15 листопада 2016, 11:53

Служба безпеки України має з’ясувати, хто з народних депутатів літає до Москви, за чиї гроші і з якою метою.

Про це заявила заступник керівника фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар.

Вона зазначила, що сьогодні "є дуже багато людей, які хочуть підіграти операції "Шатун", про яку раніше заявляла СБУ.

"Ірина Геращенко (віце-спікер ВРУ. – Ред.) казала, що вона знає багатьох колег, які в Мінську пересаджуються на Москву. Вважайте це моїм депутатським запитом до Служби безпеки України. Хто це робить? Хто туди літає? За що? І за які гроші тут в Києві нам намагаються принести усі ці міни?", - заявила політик, демонструючи осколок міни із зони АТО.

"Ви знаєте, тисячі вмирають заради України, але дехто, на жаль, готовий вбивати заради влади. Якщо в Києві лунатимуть постріли, це стрілятимуть не активісти, це стрілятимуть агенти. І ми підемо туди і станемо поруч з тими хлопцями з української поліції, які ось тут загинули, захищаючи Україну. Знаєте чому? Тому що немає більшої честі, ніж загинути за свою країну", - наголосила Сюмар.

"А боротися за владу, використовуючи гроші ворога, наймаючи людей зі зброєю, обдурюючи їх, - це, напевно, найбільший гріх, який може бути в житті. І не буде йому прощення", - додала вона.

Вікторія Сюмар також згадала Героїв Небесної сотні, які загинули на Майдані, в тому числі Устима Голоднюка, який казав їй особисто, що стоїть там заради майбутнього держави.

"Це він тоді переміг Путіна, колеги, це він! Я часто питаю себе: а що ми зробили тут сьогодні, щоб втілити його мрію в життя? Щоб зробити так, щоб ми були не в Москві, щоб ми були в Європі і щоб в нас було наше українське європейське майбутнє?", - звернулася Вікторія Сюмар до колег.

У той же час народний депутат зауважила, що за останні два роки вдалося зробити багато корисного для держави, зокрема, в оборонному та енергетичному секторі, інформаційній та медійній галузях.

"Нам казали: ви замерзнете без російського газу! Два роки минуло. Арсеній Яценюк показав – не замерзнемо! Можемо диверсифікувати. Ми стали однією з найощадливіших країн Європи. Так, ми сьогодні будуємо Україну. Важко. Як і важко тим солдатам, які сьогодні на фронті", - резюмувала Вікторія Сюмар.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua