Соціальні гарантії в країні будуть зростати, - Людмила Денісова (відео)
субота, 11 листопада 2017, 15:59

Фракцією "Народний фронт" напрацьовані законопроекти, спрямовані на підвищення соціальних гарантій громадянам.

Про це заявила голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики, представник "Народного фронту" Людмила Денісова на з'їзді партії.

"Україна єдина держава, яка живе за проектом трудового кодексу 1972 року. Ми розробили нове трудове законодавство", - повідомила вона.

"Ми підтримали ухвалення медичної реформи. Повноцінно вона запрацює після запровадження загальнообов’язкового державного медичного страхування, що забезпечить кожного безоплатною медичною допомогою", - наголосила Денісова.

"Ми пройшли складний шлях до запровадження реформ в пенсійному забезпеченні. Перший варіант пенсійної реформи не відповідав головній вимозі "Народного фронту" – встановлення справедливості для кожного. Ми змусили уряд повністю переробити законопроект", - сказала вона.

"Підвищення пенсій отримали понад 10 мільйонів громадян", - наголосила Денісова, додавши, ще пенсії зросли в середньому на 620 гривень.

Голова комітету зазначила, що громадяни, які отримували низьку заробітну плату і, відповідно, отримали невелике підвищення пенсій, зможуть розраховувати на її збільшення, оскільки зараз над цією проблемою працює уряд разом з народними депутатами.

"Забезпечити підтримку воїнів, які захищають державу, - це наш обов’язок. Нами розроблено та прийнято закони про збереження місця роботи і заробітку на період перебування у Збройних Силах. Надано ряд пільг, і в тому числі допомога демобілізованим в отриманні нової професії і працевлаштуванні", - сказала Людмила Денісова.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua