Тарас Кремінь передав юним олімпійцям Миколаївщини спортивне обладнання на півмільйона гривень
субота, 30 березня 2019, 16:43

Народний депутат фракції "Народний фронт" Тарас Кремінь передав юним олімпійцям Миколаївщини спортивне обладнання на півмільйона гривень, придбане за кошти державної субвенції місцевим бюджетам.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, вихованці комплексної ДЮСШ "Комунарівець", в якій культивуються п`ять олімпійських видів спорту, отримали сітки та бек-стоп для відбивання (відділення бейсболу), вітрильний тренажер та орбітрек (відділення вітрильного спорту), тренажери каное, 4 каное (одиночка), 1 байдарка (двійка), 1 веслувальна дошка САП, а також човен "Дракон". 

Вихованці спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з велоспорту м. Миколаєва, які зараз беруть участь у Чемпіонаті України з велоспорту серед школярів 2003-2004 і 2005-2006 років народження, тепер мають 6 сучасних карбонових велосипедів: 5 шосейників та 1 трековик.

Політик також взявся підтримувати бейсбольну команду "Десант", де займаються діти бійців легендарної 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

"2019 рік стане історичним за державних інвестицій, направлених на розвиток фізичної культури і спорту. Це – велика заслуга нашої фракції "Народний фронт", а також міністра молоді та спорту Ігоря Жданова. Тож нехай наші діти досягають вершин Олімпу в кращих умовах!", – зазначив Тарас Кремінь.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua