Тягнибоку варто було б визнати свою відповідальність і вибачитися перед людьми, - Ірина Єфремова
вівторок, 8 вересня 2015, 16:14

Лідеру «Свободи» Олегу Тягнибоку варто було б визнати свою відповідальність за події під Верховною Радою України 31 серпня, а не намагатися звинувачувати у всіх проблемах міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це заявила депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ірина Єфремова, повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації у вівторок, 8 вересня.

Коментуючи заяву Тягнибока про подання позову на очільника МВС, Ірина Єфремова зазначила: «Було б чесно і правильно пану Тягнибоку, не чекаючи реакції від представників влади, політиків, визнати свою відповідальність за події під Радою та вибачитися перед людьми. Це був би дійсно вчинок».

За словами представника «Народного фронту», вся країна на власні очі бачила, як поводилися під час заворушень Тягнибок та інші свободівці. «Проти кого була направлена агресія? Проти молодих хлопців-нацгвардійців, які щиро та завзято прийшли слугувати країні, деякі з них вже встигли повоювати з російським агресором на Сході країни», - заявила Ірина Єфремова.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua