У Бахмуті, на Донеччині, завдяки ініціативі представників «Народного фронту», відремонтують дороги
вівторок, 7 листопада 2017, 13:50

Завдяки активності представників «Народного фронту» та громадськості в Бахмуті буде відремонтовано дороги у дворах міста.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, представники «Народного фронту» спільно з громадськими активістами організували акцію, де збирали  підписи під зверненням до міської ради щодо благоустрою дворів м. Бахмута. Організатори акції, крім збору підписів, також підготували опитувальники, де включалися питання щодо оцінки інфраструктури двору: чи задовольняє  жителів стан доріг, тротуарів тощо.

Ще до початку акції заступник міського голови звернувся до мешканців Бахмута та заявив, що дороги у дворі будуть заасфальтовані, сам ремонт доріг буде включений в програму соцекономрозвитку на 2018 рік. Він також додав, що всі побажання, які були озвучені під час акції, будуть передані на розгляд міськради.

«Такі збори і анкетування потрібно проводити в різних районах. І не тільки говорити про проблеми, а й пропонувати варіанти спільного їх вирішення», – заявив голова Бахмутської міської організації «Народного фронту» Віктор Буслов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua