У Харкові до Дня Незалежності «Народний фронт» оголосив конкурс дитячої творчості (відео)
середа, 24 серпня 2016, 18:25

В рамках святкування 25-ї річниці Дня Незалежності Харківський «Народний фронт» оголосив конкурс дитячої творчості «Одужуй скоріше, мій захисник». Захід проводиться під патронатом народного депутата фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ірини Єфремової, повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації в середу, 24 серпня.

Для участі у конкурсі запрошуються діти від 7 до 16 років. Приймаються малюнки, вірші, листи-підтримки, пісні, відеозвернення тощо. Роботи можна передавати до офісів місцевих партійних організацій в кожному районі міста.

«Ми вважаємо за необхідне підтримувати поранених захисників України, які проходять лікування у Харківському шпиталі, і не тільки речами чи продуктами, але й морально. Більше того, дуже важливо залучати до цього дітей, молодь, аби у них формувалося почуття громадянської свідомості та вдячності захисникам України. Тому до Дня Захисника України (14 жовтня 2016 року) всі творчі роботи будуть передані до Харківського шпиталю», - наголосила Ірина Єфремова.

За перебігом конкурсу можна спостерігати на сторінці «Народний фронт. Харківська область» в Фейсбуці: https://www.facebook.com/narodfrontkharkiv/

Сьогодні депутати «Народного фронту» в усіх районах міста з наметів роздавали вітальні листівки з Днем Незалежності та запрошували харків’ян брати участь у конкурсі.

Крім того, активісти на чолі з народним депутатом Іриною Єфремовою взяли участь в урочистих заходах біля монументу Незалежності.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua