У рамках соціальних ініціатив Ірини Єфремової Первомайська ЦРЛ отримала партію інвалідних візків (відео)
четвер, 16 березня 2017, 19:42

Партія "Народний фронт" продовжує надавати гуманітарну допомогу тим, хто цього потребує. Так, у рамках соціальних ініціатив народного депутата фракції «Народний фронт» Ірини Єфремової, Первомайська центральна районна лікарня отримала дев’ять інвалідних візочків та набір медикаментів.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації «Народного фронту».

Гуманітарну допомогу ЦРЛ вручили помічник Ірини Єфремової, заступник голови Харківського «Народного фронту» Микола Пахнін та голова Первомайської міської організації партії Віліна Винокурова.

Звертаючись до присутніх співробітників лікарні, Микола Пахнін подякував їм за самовіддану працю в достатньо складних умовах.

 «2017-ий рік багато в чому зламний. І ті передумови, які, зокрема, були закладені Арсенієм Яценюком та урядовою командою «Народного фронту» вже найближчим часом даватимуть свої позитивні результати. Попереду, ми впевнені, на нас очікує зростання економіки, а відтак – і добробуту громадян», - наголосив Микола Пахнін.

У свою чергу, Віліна Винокурова побажала здоров`я всім медичним працівникам лікарні. «Дякуємо за ту шляхетну справу, яку ви робите», - наголосила голова Первомайської міської організації «Народного фронту».

Головна медсестра ЦРЛ Ірина Марока розповіла, що працює в лікарні протягом шести років і це вперше, коли медичний заклад отримує таку благодійну допомогу.

«Для нас це – колосальний внесок у вирішення питання транспортування важкохворих пацієнтів, які не можуть самостійно пересуватися», - наголосила Ірина Марока.

Крім того, від колективу лікарні було вручено Ірині Єфремовій та Віліні Винокуровій  Подяки за допомогу у придбанні лікарських засобів та інвалідних візків для важкохворих.

Інвалідні візки та ходунки також було передано Первомайському територіальному центру соціального обслуговування населення. Керівник закладу Юрій Гнатенко наголосив, що останнього разу були змушені придбати два возики за свої кошти для тих, хто мав в цьому крайню потребу. Він щиро подякував Ірині Єфремовій та партії «Народний фронт» за надану гуманітарну допомогу.

Також Микола Пахнін зустрівся з активом Первомайської міської організації «Народного фронту». Під час зустрічі він ознайомив присутніх з поточною політичною ситуацією і, зокрема, позицією «Народного фронту» по всіх актуальних питаннях.

А в районній партійній організації було проведено прийом громадян помічником народного депутата. Голова районного осередку «Народного фронту» Ірина Безугла відзначила, що багато питань, з якими мешканці звертаються до громадської приймальні народного депутата, вдається вирішувати на районному рівні. А там, де проблеми містять компетенцію обласних або центральних органів влади, Ірина Безугла пообіцяла допомогти в належному оформленні та підготовці усіх необхідних звернень.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua