Україна перейняла головування в ПАЧЕС, - Людмила Денісова
четвер, 6 липня 2017, 16:02

У рамках заключного засідання 49-ї Генеральної Асамблеї  Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) відбулась церемонія прийняття Головування в ПАЧЕС від спікера Великих Національних Зборів Туреччини Ісмаїла Кахрамана – Головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм.

Про це повідомила керівник української делегації в ПАЧЕС, представник партії "Народний фронт" Людмила Денісова.

За її словами, Україна головуватиме в організації впродовж другої половини 2017 року. Наступна Генеральна Асамблея відбудеться в Києві 28-30 листопада.

«Україна готується до проведення у листопаді 50-ї Генеральної Асамблеї ПАЧЕС. Ми розробимо до прийняття членами ЧЕС проекту Декларації «25-річчя ПАЧЕС», положення якого міститимуть не наміри, а чітку інструкцію на наступні 25 років діяльності організації», - наголосила Людмила Денісова.

Довідково:

Парламентська асамблея Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) була створена 26 лютого 1993 року. До її складу входять 12 країн, а саме: Албанія, Азербайджан, Болгарія, Вірменія, Греція, Грузія, Молдова, Румунія, Росія, Сербія, Туреччина та Україна. Метою організації є забезпечення правої бази економічного, торговельного, соціального, культурного та політичного співробітництва між країнами Причорномор'я; прийняття законодавства, необхідного для реалізації рішень, що приймаються главами держав та урядів або міністрами закордонних справ країн-членів ОЧЕС; сприяння національним парламентам у зміцненні парламентської демократії; розвиток співробітництва з міжнародними та регіональними організаціями.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua