Українці мають право подорожувати до Європи за 20 євро, а не за 500. І Україна в одному кроці від цього, - «Народний фронт»
понеділок, 24 квітня 2017, 13:06

Політична партія «Народний фронт» наголошує на тому, що прихід світових авіакомпаній до України, таких як Ryanair, - це здійснення мрій мільйонів українців дешево та безпечно подорожувати Європою.

«Народний фронт» вважає, що українці мають право літати до Європи за 20 євро, а не за 500. І Україна в одному кроці від цього.

15 березня 2017 року офіційний представник компанії Ryanair заявив про готовність компанії вже з осені цього року здійснювати регулярні рейси з аеропортів Києва та Львова. Цьому передували кількарічні переговори, які успішно завершив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Окрім Ryanair, в Україну зайдуть і інші конкурентні авіакомпанії. Їх рішення зумовлене наданням Україні безвізового режиму з ЄС. Україна зробила неможливе, виконавши вимоги для набуття безвізового режиму за такий короткий час. Тепер маємо зробити все необхідне, щоб українці могли зручно, дешево та безпечно подорожувати Європою.

На жаль, останнім часом розгорнулася потужна піар-кампанія, щоб не допустити бюджетних авіаперевізників в Україну. Лобісти бажають зберегти монополію і надприбутки на ринку авіапослуг. Відсутність конкуренції і надалі гальмуватиме розвиток ринку авіаперевезень в Україні, а необґрунтоване ціноутворення на авіаквитки – це порушення прав українських громадян.

Підвищення конкуренції на ринку авіаперевезень матиме системний позитивний ефект для України та Європи.

По-перше, західні бюджетні перевізники мають колосальний досвід у наданні доступних і якісних послуг європейського рівня. Українці будуть вільно і зручно користуватися авіатранспортом, при цьому володітимуть правом вибору, суттєво заощаджуючи на вартості квитків.

По-друге, доступні авіалінії забезпечать можливість українцям, які навчаються і працюють у Європі, підтримувати тісніший зв'язок з Україною, а також частіше відвідувати своїх рідних.

По-третє, ми очікуємо значного збільшення туристичного потоку не лише з України у Європу, а й у зворотному напрямку, а це додаткові надходження до бюджету України та популяризація нашої країни у світі.

По-четверте, це черговий сигнал всьому світу, що Україна змінюється, а інвестори мають можливість вести тут бізнес прозоро та чесно.​

«Народний фронт» вважає, що маючи доступні зручні авіаперевезення із Європою, Україна впевнено закріпиться на діловій карті світу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua