Важливо боротися за нові ринки, – Михайло Хміль з нагоди 100-ліття роботи концерну "Електрон"
середа, 5 грудня 2018, 13:28

Народний депутат фракції "Народний фронт" Михайло Хміль привітав керівництво і колектив львівського концерну "Електрон" із 100-літтям діяльності.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації.

У своєму привітанні він зазначив, що за цей час "Електрон" пройшов шлях від електротехнічної майстерні до машинобудівної, багатогалузевої корпорації.

"З нагоди століття діяльності концерну бажаю львівському виробнику нових замовлень, успішних експериментів, подальшого розвитку, а також розширення можливостей і потужностей. Адже сьогодні важливо боротися за нові ринки", – наголосив Михайло Хміль.

При цьому народний депутат нагадав, що нещодавно він разом із керівництвом "Електрону" презентували у Бразилії вітчизняні автобуси, трамваї і електробуси та провели важливі перемовини щодо можливої співпраці з фахівцями інституту розвитку комунальної інфраструктури, транспортного департаменту та керівництвом міста Куритиба.

"Щиро вірю, що логотип "Електрону" буде зустрічатись все частіше – не тільки у містах України, але й за кордоном", – підкреслив Михайло Хміль.

За інформацією прес-служби, вже до кінця поточного року Львівське комунальне підприємство "АТП-1" отримає на умовах фінансового лізингу 50 автобусів львівського виробництва.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua