"Ви повинні захищати права і свободи громадян", - Ірина Єфремова випускникам Харківського університету внутрішніх справ (фото, відео)
неділя, 24 червня 2018, 21:03

Народний депутат фракції "Народний фронт", член колегії МВС України, Голова Наглядової Ради Харківського Національного університету внутрішніх справ Ірина Єфремова взяла участь в урочистій церемонії випуску та посвяти у захисники правопорядку у ХНУВС.

Від сьогодні 520 молодих офіцерів поповнять лави Національної поліції в усіх областях України.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації "Народний фронт".

Ірина Єфремова виголосила привітання міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, в якому, зокрема, було відзначено, що період навчання і професійного становлення сьогоднішніх випускників співпав із створенням Національної поліції – правоохоронного відомства європейського зразка.

"Саме вам – новому поколінню захисників суспільства, – випадає нелегка, але гідна місія підтримання конструктивних кроків на шляху модернізації правоохоронних органів, розбудови демократичної європейської держави та досягнення суспільної злагоди в країні", – навела слова міністра голова Наглядової Ради ХНУВС.

"Ви випускаєтеся напередодні одного з найбільших свят нашої держави – Дня Конституції. В Основному Законі прописано, що громадяни мають права і свободи. Гасло "Служити і захищати" відображає засадничі принципи Конституції. Ви повинні захищати права і свободи громадян і служити українському народу", – додала від себе Ірина Єфремова.

"Я впевнена, що викладацький склад доклав максимум зусиль, аби виховати в вас не лише професіоналізм, а ще й патріотизм. Тож велика подяка і шана всьому професорсько-викладацькому складу", – наголосила народний депутат, а також подякувала батькам випускників, які підтримали дітей у виборі життєвого шляху.  

Народний депутат разом з ректором ХНУВС Валерієм Сокуренком вручили дипломи з відзнакою відмінникам навчання. Крім того, Ірина Єфремова вручила символ почесної праці викладача – кирку, – підполковнику поліції, доценту кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1 Тетяні Пазинич. Це нова традиція ХНУВС, започаткована цього року. Важливо, що здобувач цієї почесної нагороди визначається за результатами опитування, що проводиться серед курсантів.

За давньою традицією свято завершилося вальсом випускників.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua