Володимир Гройсман: Арсеній Яценюк не побоявся взяти відповідальність за країну в критичний момент
субота, 11 листопада 2017, 12:23

Фракція "Народний фронт" показала відмінний результат у проведенні в країні реформ, а лідер партії Арсеній Яценюк не побоявся взяти на себе відповідальність у критичний для країни період у 2014-2016 рр.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, виступаючи на з'їзді партії "Народний фронт", який проходить у суботу в Києві.

"Я хотів би вам, друзі і колеги, сьогодні подякувати за ту підтримку, яку я відчуваю. І політичну, і парламентську, і в уряді від колег", - сказав він.

"Ми сьогодні закладаємо абсолютно нові політичні традиції, коли у нас є діалог, коли ми напрацьовуємо рішення спільно, аби змінювати країну. Коли ми працюємо над тим, аби наші рішення якісно змінювали життя громадян", - наголосив Гройсман.

"Давайте згадаємо три роки назад. Період 2004-2013 рр, це втрачений період можливостей. Тоді потрібно було зміцнювати нашу країну і проводити її модернізацію, але популізм, непрофесійність та безвідповідальність ослабили нашу країну", - сказав він.

"Ті, хто був у владі, пограбували її і в 2014 році (Янукович і його оточення, – ред.), потрібна була рішуча воля для того, аби взяти на себе відповідальність. Це не була боротьба за владу, це була державницька позиція, аби не дати розвалити країну, не дати її захопити, прийняти непопулярні економічні рішення, за які, можливо, сьогодні не скажуть "дякую". Для цього потрібні лідерські якості, і такий лідер є: Арсеній Петрович Яценюк", - підкреслив Прем’єр-міністр.

Володимир Гройсман високо оцінив роботу Арсенія Яценюка на посаді Прем’єр-міністра.

Він нагадав про 108 тисяч гривень, залишених на казначейських рахунках владою Януковича, про 17% падіння економіки, енергетичну блокаду, заборону продажу українських товарів на традиційних ринках.

"Це було величезним викликом тоді. Саме тому для мене честь сьогодні працювати разом заради нашої прекрасної держави", - підкреслив Гройсман.

ФОТОРЕПОРТАЖ з`їзду можна переглянути ТУТ

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua