Всі представники «Народного фронту» виконали вимоги закону і подали електронні декларації
неділя, 30 жовтня 2016, 19:48

Народні депутати фракції "Народний фронт" та міністри від НФ в Уряді повністю виконали вимоги закону і вчасно подали електронні декларації.

З усіма деклараціями представників НФ можна ознайомитися на сайті НАЗК.

Як відомо, 30 жовтня закінчується термін, протягом якого електронні декларації мали подати особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Зокрема, голова Верховної Ради, представник «Народного фронту» Андрій Парубій перший серед керівників держави подав електронну декларацію. Також заповнив декларацію Секретар РНБО, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов.

Члени Кабінету Міністрів від «Народного фронту» - Арсен Аваков, Павло Петренко, Лілія Гриневич, Остап Семерак, Володимир Омелян, Ігор Жданов, В’ячеслав Кириленко – одними з перших серед урядовців виконали вимоги закону і подали свої декларації.

Лідер «Народного фронту», Прем'єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк, а також міністри Уряду Арсенія Яценюка та їхні заступники, звільнені до 1 вересня 2016 року, мають подати електронні декларації до 1 квітня 2017 року. Це відповідає рішенню Національного агентства з питань запобігання корупції «Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування» від 10 червня 2016 року.

Згідно з документом, посадовці, які припинили обіймати посади до 1 вересня 2016 року, мають подати декларації відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» протягом 60 днів із початку другого етапу подання е-декларацій - тобто до 1 квітня 2017 року. 

Арсеній Яценюк подає декларації про доходи уже 15 років, адже з 2001 року перебуває на державній службі. Із усіма його деклараціями можна ознайомитися на персональному сайті політика.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua