Юрій Бабій: Служити і захищати – гасло майбутніх працівників Національної поліції
понеділок, 16 жовтня 2017, 10:46

Народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Бабій взяв участь у складанні присяги працівниками поліції на вірність українському народу 130-ма курсантами першого курсу Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ у м. Івано-Франківськ.

В цей день лави української поліції поповнилися майбутніми працівниками, які відповідатимуть змісту реформи правоохоронних органів, започаткованої Урядом Арсенія Яценюка та продовжена  нинішнім прем’єр-міністром України.

"Клятва у вірності Українському Народу для кожного, хто обрав професію працівника поліції є непорушним словом, яке визначає мету та завдання у подальшому житті", - зазначив Юрій Бабій у вітальному слові.

Народний депутат нагадав, що команда Арсена Авакова доклала значних зусиль для перетворення міліції з репресивного інструменту влади в сервісну службу для населення, тому й надалі активно впроваджує в діяльність національної поліції прогресивний досвід з метою підготовки кваліфікованих та ефективних працівників, які вміють і бажають відповідати вимогам суспільства.

На переконання Юрія Бабія, суспільство в сучасний період має право визначати, які послуги воно хоче отримати у держави та її органів.

"Тому діяльність української поліції має відповідати кращим світовим стандартам та внутрішньодержавним потребам, мати соціально-сервісний характер, що скеровує роботу команди "Народного фронту" у напрямку вдосконалення правового, матеріально-технічного та фінансового її забезпечення", - підкреслив народний депутат.

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua