Юрій Тимошенко: Голосування за законопроект про спецконфіскацію – це момент істини для депутатів (відео)
п’ятниця, 18 березня 2016, 12:20

Окремі фракції і народні депутати, які найбільше у Верховній Раді декларують про любов до простого народу, зрадили його, відмовившись голосувати за законопроект про спецконфіскацію, який дозволяє повернути вкрадені Януковичем кошти.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Юрій Тимошенко під час брифінгу у парламенті.

"Хочу привітати вас з нашою першою довгоочікуваною перемогою на шляху повергнення заарештованих коштів Януковича до Держбюджету. Вчора "Народний фронт" подолав-таки шалений опір зрадників і кількістю 228 голосів примусив зал проголосувати за законопроект №4057 у першому читанні", - зазначив він.

Народний депутат нагадав, що завдяки цьому законопроекту, який розробили представники фракції "Народний фронт", стане можливим повернення $2 млрд до Державного бюджету України.

"Я жодним чином не дивуюсь тому, що за цей законопроект не голосували зрадники з "Опозиційного блоку", оскільки вони захищали своїх, але я вкрай здивований тим, що нас не підтримав жоден з так званих "єврооптимістів" та деяких молодих і, здавалось би, незаангажованих депутатів", - сказав він.

"Найбільш вразила зрада деяких фракцій, які повним складом злились в екстазі обіймів з "Опоблоком". І це саме ті фракції, які чи не найбільше у Верховній Раді декларують любов до простого українського народу і просто рвуть на собі сорочки, намагаючись довести, як вони той народ люблять", - заявив Юрій Тимошенко, коментуючи результати вчорашнього голосування.

За його словами, вчора "настав момент істини, коли не словом, а ділом всю любов до народу можна було доказати усього лише одним голосуванням".

"Але, напевно, сила отриманих грошей значно переважала аргументи від представників "Народного фронту". Другим фактором було те, що у значної кількості  цих зрадників надто вже рильце у пуху, надто вони боялися того, щоб самим колись не потрапити під дію цього закону", - наголосив парламентар.

"На повернення цих 50 млрд грн до Держбюджету чекають мільйони знедолених по всій Україні, всі вояки на фронті, які знемагають від того, що їм бракує від одягу і продуктів до озброєння", - підкреслив Тимошенко.

Він також закликав усіх українських виборців уважно вивчити поіменне голосування за законопроект №4057, звернувши увагу на тих осіб, які за нього не голосували, щоб у майбутньому не підтримувати їх на виборах.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua