Юристи «Народного фронту» допомагають ветеранам АТО Одещини
вівторок, 10 жовтня 2017, 13:54

Юридичний супровід надає місцева організація партії «Народний фронт» загальним зборам членів громадської організації «Ветерани АТО міста Южне», що на Одещині.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, на зборах де переобирали керівництво,  були присутні члени ГО «Ветерани АТО міста Южне», в тому числі – керівник Южненської міської організації «Народного фронту» Олена М’якотіна. Юридичною службою партійної організації було підготовлено шаблони відповідних протоколів зборів та інших необхідних документів відповідно до чинного законодавства України.

У прес-службі нагадали, що в 2014 році саме на базі громадської приймальні Южненської міської організації «Народного фронту» було створено волонтерський рух на підтримку воїнів АТО. Волонтери організації цілими днями без відпочинку проводили в стінах офісу – плели сітки, готували їжу, збирали кошти та одяг для наших воїнів. Колектив волонтерської організації, що отримала назву «АРМІЯ HELP», неодноразово нагороджувався грамотами та дипломами за волонтерську діяльність та активну громадську позицію в місті Южному командуванням військових частин.

Наразі співпраця Южненської міської організації «Народного фронту» та ГО «Ветерани АТО міста Южне», до якої увійшли як ветерани АТО, так і колишні та нинішні волонтери української армії, триває. Багато спільних спогадів, важливих справ та незабутніх вражень поєднало волонтерів свого часу. Та попереду ще багато роботи, і тільки разом, співпрацюючи та підтримуючи один одного, можна досягти спільної мети – довгоочікуваного мирного неба, злагоди та добробуту.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua