За підтримки "Народного фронту" на Хмельниччині відбувся Всеукраїнський культурний форум "Кам'яний острів"
понеділок, 25 вересня 2017, 11:48

У Кам’янець-Подільському Хмельницької області вже третій рік поспіль завдяки старанням міської партійної організації «Народного фронту» проводиться Всеукраїнський культурний форум «Кам’яний острів».

Як повідомили в прес-службі Хмельницької обласної партійної організації «Народного фронту», цьогоріч на декількох локаціях в історичній перлині Хмельниччині під час фестивалю проводились різнопланові заходи, орієнтовані, у першу чергу, на розвиток молоді.

Зокрема, учасники форуму мали можливість прослухати різноманітні лекції стосовно розвитку та перспектив громадських організацій в Україні. Крім цього, в рамках культурного форуму відбувалися презентації мистецьких проектів: театральних, літературних, музичних.

«Саме «Кам’яний острів» є презентаційною та мотиваційною платформою для молоді. Громадські активісти не лише презентували свої проекти, але й мали змогу обговорити важливі проблеми. Було прийнято рішення об’єднати зусилля місцевих діючих ГО, щоб разом вирішувати існуючі проблеми. Крім цього, кращі проекти отримають можливість фінансової підтримки від Кам’янець-Подільської міської ради», – повідомила керівник міської партійної організації «Народного фронту» та ініціатор форуму Тетяна Сметанюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua