За підтримки «Народного фронту» на Запоріжжі презентували унікальний проект першого Бізнес Хаба
четвер, 5 квітня 2018, 12:44

За сприяння голови Запорізької обласної партійної організації «Народний фронт» Максима Ваната відбулась презентація унікального проекту «Перший Бізнес Хаб».

Про це повідомили в прес-службі організації. 

Це спільний пілотний проект Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», Запорізької обласної федерації роботодавців і Запорізького обласного центру зайнятості.

Голова обласного осередку «Народного фронту» побажав бізнесменам-початківцям успіхів у реалізації особистих планів, наполегливості та енергії і втілення в життя своїх сучасних проектів. Максим Ванат зазначив, що Україні зараз дуже потрібні активні молоді люди, які готові займатися бізнесом.

«Саме нові  ідеї, запроваджені  вітчизняними  підприємцями, повинні  стати поштовхом  для подальшого розвитку  економіки нашої країни. Працювати на користь держави, робити свій внесок у бюджети регіонів – ось основна задача для молодих бізнесменів-початківців», – наголосив депутат.

Проект спрямований на вирішення питань підвищення рівня обізнаності громадян, у тому числі молоді та жінок, а також суб’єктів малого і середнього підприємництва для започаткування та ведення бізнесу. Всім бажаючим буде надано безоплатну можливість сформувати власні бізнес-ідеї та успішно їх реалізувати.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua