Заступник керівника Харківської обласної організації «Народного фронту» зустрівся з польськими політиками
п’ятниця, 10 листопада 2017, 11:36

Заступник голови Харківського «Народного фронту» Микола Пахнін здійснив візит до польського міста Познань, де провів зустріч з активом міської організації політичної партії «Громадянська платформа» – другою за популярністю парламентської партії в Польщі, яка має своє представництво в Європейському Парламенті

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

В своєму виступі заступник голови Харківського «Народного фронту» зробив наголос на зусиллях, які докладають представники партії для протидії гібридній агресії. Це, зокрема, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, секретар РНБО Олександр Турчинов та спікер Верховної Ради Андрій Парубій і, безумовно, Арсеній Яценюк, який під час керування Урядом доклав до цього процесу надзусилля.

Микола Пахнін також звернув увагу на штучне протистояння навколо ст.7 «Закону про освіту». «Ця проблема є абсолютно надуманою і знаходиться у площині популізму. Єдиний, кому вигідний цей конфлікт, звичайно ж, - РФ», – наголосив представник Харківського «Народного фронту». Усі учасники зустрічі висловили одностайну підтримку європейським прагненням України та солідарність в її протистоянні з Росією.

Микола Пахнін подякував представникам «Громадянської платформи» за послідовну багаторічну підтримку європейського вектору розвитку України та відзначив, що ідеологія «ГП» та «Народного фронту» багато в чому є тотожною.

«Україна боронить не лише свою єдність, а й цілісність всього європейського простору», – наголосив Микола Пахнін.

Наприкінці зустрічі учасники домовились про подальше співробітництво й обмін досвідом у діяльності партій на регіональному рівні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua