Заява Арахамії підриває довіру до нинішньої влади щодо реалізації курсу на євроінтеграцію
четвер, 23 січня 2020, 10:47

Заява Давида Арахамії у Давосі підриває довіру до нинішньої влади щодо реалізації курсу на європейську інтеграцію та є тривожним знаком для суспільства.

Призначений керівник і речник парламентської фракції «Слуга Народу» озвучив ідеї, які були візитною карткою режиму Віктора Януковича.

Думки про те, що не треба проводити євроінтеграційних змін, як і нещодавні заяви урядовців з команди «Слуги Народу» про те, що не треба «стукати» в двері НАТО - це симптоми ревізії нашого курсу до Об’єднаної Європи.

Спроби Януковича зупинити цей курс і мантра Азарова «Україну ніхто в ЄС не кличе» закінчилися повстанням людей.

План Арахамії поставити на паузу приведення законодавства України у відповідність із законами ЄС свідчить про елементарне нерозуміння мети і природи європейської інтеграції.

На нашому шляху до ЄС не може бути пауз. «Зупинка» означає не лише повернення в минуле, але й провал всіх прогресивних перетворень і реванш Москви.

Парламентський лідер "Слуги народу", на жаль, обрав можливість виступу у Давосі, яку політики використовують з максимальною користю для інтересів своїх країн, для поширення чергових скандалів і сумнівів в діях України.

Закликаємо керівництво держави та уряду публічно відмежуватися від озвучених ідей ревізії європейської інтеграції і навести лад в зовнішній комунікації посадовців, чия позиція може завдати шкоди нашим національним інтересам.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua