Заяви САП про порушення депутатами закону під час взяття на поруки Мартиненка є брехнею, - адвокат (відео)
п’ятниця, 12 травня 2017, 13:03

Народні депутати від "Народного фронту", які взяли на поруки Миколу Мартиненка, не порушували жодного закону, а заяви про це представників Спеціалізованої антикорупційної прокуратори є інсинуаціями.

Про це в ході судового засідання в Апеляційному суді заявив адвокат Мартиненка Петро Бойко.

"Не відповідає дійсності, що поручителі не були обізнані зі змістом підозри та обов'язків, які на них поклали. Я особисто пояснив народним депутатам, у чому підозрюють Мартиненка", – сказав адвокат.

Петро Бойко також прокоментував заяви прокурорів, що "перед обшуками Мартиненко покинув своє постійне місце проживання".

"Ми всі покидаємо місця нашого проживання. Ми їдемо на роботу. Його затримали в офісі. Мартиненко розуміючи, що його затримують, мужньо це прийняв. Наш клієнт зацікавлений як політик у доведенні своєї невинуватості. Він не збирається уникати ні слідства, ні суду. Мартиненко не збирається залишати країну, він здав закордонні паспорти", – наголосив адвокат.

У свою чергу інший захисник Мартиненка Тетяна Черезова повідомила, що САП не надав жодних фактів про відношення Мартиненка до державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

"САП не надав жодних доказів щодо його причетності до державного підприємства. Він не може бути підозрюваним у цьому провадженні", – сказала захисник.

"В апеляційній скарзі немає жодного доводу, є лише припущення прокурора", – резюмувала Черезова.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua