Зламати мене не зміг Янукович, у вас також не вийде, - Сергій Пашинський у Печерському суді
п’ятниця, 29 листопада 2019, 13:02

Проти Сергія Пашинського в Росії порушені три кримінальні справи за активну проукраїнську позицію, а інцидент, під час якого він захищав свою дружину, використовують для того, щоб сфальсифікувати проти нього справу і незаконно кинути за грати.

Про це заявив сам Пашинський під час розгляду у Печерському суді клопотання про продовження йому міри запобіжного заходу.

“Починаючи з підписання Януковичем Харківських угод, я завжди був у вирі подій нашої країни. Я був першим з високопосадовців, який поїхав захищати нашу Батьківщину під Слов’янськ і Краматорськ, і ми зупинили російську агресію” , - наголосив він. 

“Будучи головою комітету з нацбезпеки і оборони, я розбудовував нашу армію. Ми робили так, що можемо пишатися нашими Збройними Силами”, - додав Пашинський.

Він наголосив, що проти нього в Росії порушені три кримінальні справи.

“Я в російському санаційному списку. Про мене знімають в Росії купу фейкових фільмів”, - сказав екс-народний депутат.

Коментуючи події 31 грудня 2016 року, Сергій Пашинський зазначив, що під час того інциденту діяв у межах необхідної самооборони і став на захист своєї дружини, якій п’яний хуліган погрожував зґвалтуванням.

“Пройшло вже три роки, я ніколи не ховався від слідства, пройшов всі слідчі дії”, - підкреслив він, додавши, що заради об’єктивності журналісти були понятими під час слідчий дій.

“Справа була закрита у березні у законному порядку. Але, на жаль чи на щастя, змінилася влада і я дізнався зі ЗМІ, що постанова про закриття справи скасована”, - сказав він. 

Пашинський повідомив, що одразу після цього повідомив правоохоронні органи адресу свого проживання і контакти адвокатів, оскільки у пресі розпочалася кампанія з його дискредитації.

“Я сам прийшов у Печерський суд і сам отримав рішення про утримання мене під вартою. За ці два місяці зі мною провели лише одну слідчу дію”, - сказав він.

Натомість, додав Сергій Пашинський, слідчі прийшли на квартиру його невістки і внучки і виламали там двері і стіни.

“Це не слідство. Це репресії і бандитизм”, - наголосив він.

“Якщо ви думаєте, що я злякаюся цих недолугих, нашвидкоруч зліплених підозр - не з вашим щастям. Це не вийшло у Януковича і його оточення, у вас тим більше не вийде”, - резюмував Сергій Пашинський, звертаючись до прокурорів.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua