Андрій Парубій з депутатами «Народного фронту» перебувають у зоні АТО
четвер, 22 січня 2015, 15:51

Перший заступник голови Верховної Ради України, представник «Народного фронту» Андрій Парубій разом з депутатами фракції «Народний фронт»,  членами міжфракційного депутатського об'єднання «Самооборона Майдану» Андрієм Левусом, Володимиром Соляром, Юрієм Тимошенком та Михайлом Бондарем перебувають в зоні АТО. 

У середу в місті Сєвєродонецьк Андрій Парубій провів робочу нараду з губернатором Луганської області Геннадієм Москалем. Сьогодні зранку депутати відвідали Станицю Луганську та місто Щастя, де зустрілися з бійцями на блокпостах.

Андрій Парубій вручив бійцям батальйону «Чернігів» нагороди, а також передав воїнам позашляховик, зимові маскхалати, тактичні окуляри, теплий одяг, який вкрай необхідний зараз на передовій. 

Командир одного з підрозділів добровольчого батальйону «Айдар» з позивним «Робін» повідомив, що представники «Народного фронту» привезли багато необхідної допомоги - від амуніції до техніки.

На своїй сторінці у Facebook Андрій Парубій так прокоментував ситуацію на Сході: «В Станиці Луганській гаряче. Звідси сім кілометрів до кордону з Росією і десять - до Луганська. Обстріли постійні. Тільки цієї ночі - п'ять, і уже зранку - два обстріли. Але наші підрозділи, які тут на передовій, - справжні воїни. Серед них багато добровольців з «Самооборони Майдану» . Наші хлопці тут не панікують, а щоденно готують грунт для наступу і перемоги!». 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua