"Народний фронт" вітає жінок зі Святом весни!
неділя, 8 березня 2015, 02:00

Дорогі жінки!

Перші сонячні промені, перші квіти, святковий настрій і увага всіх чоловіків сьогодні Вам, рідні наші, найкращі, найкрасивіші.

На вулиці – чудова весняна погода, яка спонукає так самозабутньо вірити у силу добра, у мирні дні, у те, що разом з холодами зникне агресія проти нашої країни і відродиться мир.

Ми знаємо, яким був для українських матерів і дружин цей рік. Ми знаємо про переживання і виплакані сльози. Війна зробила нас всіх одним надчутливим нервом, що стискає кулаки і змушує переступати через біль. Але ми всі так хочемо, щоб у протистоянні добра і зла перемогло добро, бо воно на нашій стороні.

Жінка є уособленням життя. Дівчата на передовій, які виконують бойові завдання нарівні з чоловіками, і тисячі волонтерок, що самовіддано допомагають українським бійцям, і мільйони жінок, які відкладають частину купленого для солдата на фронті у волонтерські візки в магазинах. І, звичайно ж, наша українська мужня Надія Савченко… 

Ми хотіли б Вам, наші дорогі жінки, іншого життя. Щасливого і усміхненого. Без обстрілів. Без страху за рідних і близьких.

Бажаємо вам, передовсім, саме миру. Ви даруватимете світові свою красу і любов, ви нестимете у світ віру і надію у краще, народжуватимете дійте, даватимете сенс і мету нам, чоловікам. Хай так буде завжди.

Ми пишаємося Вами і любимо Вас! Зі святом Вас, любі жінки!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua