Антон Геращенко: Від схем Бочковського здригнеться вся країна (відео)
субота, 28 березня 2015, 12:49

Міністерство внутрішніх справ має достатньо доказів для доведення вини затриманих керівників Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

Про це в ефірі програми "Шустер live" заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член колегії МВС Антон Геращенко.

"У матеріалах достатньо доказів не лише для того, щоб обирати запобіжний захід - там достатньо доказів для обвинувачення. Лише викликають здивування дії окремих представників Генпрокуратури, той же прокурор Шевченко, який на засіданні Уряду підписав підозру Бочковському та його заму, дав задню та засумнівався", - сказав Антон Геращенко.

За його словами, цей арешт під час засідання Уряду, - "щеплення для всіх корупціонерів країни".

"Якби арешт не був публічним, цього арешту також не могло бути, оскільки цей чиновник, Бочковський, був зав'язаний у багатьох схемах, таких, що коли країна дізнається, то здригнеться", - наголосив представник "Народного фронту".

Він також повідомив, що у п'ятницю відбулася колегія МВС, на яку були запрошені обласні керівники Держслужби з надзвичайних ситуацій. За словами Геращенка, там міністр Арсен Аваков сказав, що коли кожен з них працюватиме зі слідством і розкаже, як насправді будувалась робота ДНС, їх участь буде полегшена.

"Я можу сказати, що до початку ефіру мав розмову з міністром, уже чотири керівники обласних управлінь надали покази про те, як вони вимагали щомісяця кошти та возили їх до Києва, та багато чого іншого. Тому є речі, які будуть додані до справи додатково, щоб прокурор не викрутився", - резюмував Антон Геращенко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua