Андрій Тетерук: Україна має боєздатну армію, яка дасть відсіч агресору (відео)
четвер, 7 травня 2015, 03:00

За останній рік військова підготовка в Україні значно поліпшилась, і завдяки цьому країна має боєздатну армію, яка може дати відсіч агресору. 

Про це заявив перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук у середу ввечері, 6 травня, в ефірі «24 каналу». 

«Людей, які піднімають паніку, - дуже багато. Але, з іншого боку, є й такі, хто працює над поліпшенням ситуації з військовою підготовкою. Саме так відбувається уже більше року. Майже на усіх українських полігонах військові проходять повноцінний двомісячний курс навчання та бойового злагодження», - сказав Тетерук.

За його словами, боєць, який пройшов такий курс, розуміє, наскільки бойовий підрозділ злагоджений і вміє працювати в команді. 

«Так сталося, що ми за останній рік все маємо уперше – і першу пролиту кров, і здобутки, і втрачені певні частини території, які треба повертати. Ми живемо в такому часі, коли необхідно реагувати на виклики, які стоять перед нами», - наголосив член комітету з питань нацбезпеки. 

«Кожен день може стати останнім днем перемир'я, тому ми маємо забезпечувати лінію фронту усім необхідним», - зазначив Андрій Тетерук.

{youtube}AX7cvF16uPM{/youtube}

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua