Бюджет-2015 не зможе працювати без поправок до Бюджетного та Податкового кодексів, - Пашинський (відео)
четвер, 25 грудня 2014, 13:49

Бюджет на 2015 рік не зможе працювати без низки поправок до Бюджетного та Податкового кодексів.

Про це сьогодні у коментарі журналістам заявив заступник голови фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань національної безпеки іоборони Сергій Пашинський, коментуючи хід голосування за урядові законопроекти, необхідні для здійснення реформ.

"Прем'єр-міністр від імені коаліційного Уряду вніс першочергові бюджетні закони, без яких бюджет не працює. По процедурі ми сьогодні їх маємо пройти у першому читанні,  відправити у комітет і там над ними працювати. Депутати не хочуть над ними працювати, оскільки дуже просто вийти на трибуну, не читаючи самого закону, і сказати, що він поганий", - заявив Пашинський.

Представник "Народного фронту" підкреслив, що засідання комітету під час розгляду подібних питань триває 6-7 годин, а окремі депутати  в залі за хвилину розказують з трибуни, який цей законопроект недосконалий.

"Беріть закон, беріть таблицю і вносьте пропозицію", - порекомендував Пашинський колегам по Парламенту.

Народний депутат заявив, що якщо звести всі пільги, які у нас накопичилися за 23 роки, то сума ця складає 750 мільярдів гривень

"Так от я вас інформую,  що якщо ми не виділимо 86 мільярдів на армію, то пільги будемо просити у Путіна. Є пільги, які треба лишити, а деякі є просто нонсенс. Наприклад, у нас співробітники прокуратури їздять у транспорті безплатно, міліціонери їздять безкоштовно - пільги треба лишити лише тим, хто їх потребує для виживання", - підкреслив Пашинський.

Як відомо,  уряд подав до парламенту 40 законопроектів, необхідних для проведення реформ, включаючи проект Державного бюджету на 2015 рік та зміни в Бюджетний та Податковий  кодекси.

Сьогодні під час голосування Верховна Рада повернула на доопрацювання проект правок до Бюджетного кодексу.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua