Антон Геращенко: "Батьківщина" систематично зриває голосування надважливих законопроектів
четвер, 25 грудня 2014, 15:26

Парламентська фракція "Батьківщина" систематично зриває голосування внесених Урядом реформаторських законопроектів.

Про це депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи голосування за 17 законопроектів, внесених Урядом, яке відбулося у четвер, 25 грудня.

«Ці закони необхідні, аби збалансувати непростий бюджет захисту й оборони України на наступний рік. Це не популістські закони. Це закони про реформи. Ті самі реформи, про які багато хто говорив, але не проводив», - пояснив депутат.

«Ці закони спрямовані на те, щоб держава, яка втратила Крим, частину Донбасу, третину важкої промисловості, більшу частину видобутку вугілля, яка зараз фінансує виплату пенсій та соцвиплат для понад 700 тис. біженців з Донбасу, вижила, продовжила обороняти свою незалежність та почала економічне зростання», - додав Антон Геращенко.

За його словами, фракція "Батьківщина" систематично в повному складі зриває голосування за законопроекти, розроблені Урядом.

«Якщо такі одноголосні голосування "Батьківщини" проти законів, запропонованих Урядом, продовжуватимуться, я пропонуватиму нашій фракції ухвалити рішення про виключення "Батьківщини" з коаліції «Європейська Україна», - попередив представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua