Якщо депутатів БПП не влаштовує робота Уряду – нехай пред’являють претензії своїм міністрам, - Андрій Тетерук
четвер, 25 грудня 2014, 17:11

Якщо депутатам Блоку Петра Порошенка не подобаються законодавчі пропозиції Уряду, БПП має висувати претензії своїм міністрам за погану роботу, оскільки має більшість посад у Кабінеті міністрів.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook депутат Верховної Ради, перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук, коментуючи заяву депутата від БПП Миколи Томенка щодо стану здоров’я лідера «Народного фронту», Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка у четвер, 25 грудня.

«Я – нова людина в політиці, але такі заяви представника коаліції свідчать лише про те, що коаліції нема», - заявив Андрій Тетерук.

При цьому він нагадав, що Блок Петра Порошенка має в уряді Яценюка 10 міністрів з 18, тобто більшість Кабінету Міністрів.

«Якщо не подобаються пропозиції уряду – БПП має висувати претензії своїм міністрам за їхню роботу», - зазначив перший заступник голови парламентської фракції «Народний фронт».

Інакше, на його думку, виникають підозри в психічному здоров’ї і розумовій адекватності окремих депутатів, які в такій складній ситуації війни руйнують коаліцію, що фактично дорівнює руйнуванню країни.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua