Голосування за закон про РНБО продемонструвало наявність у коаліції здатності до пошуку спільної платформи, - Остап Семерак
п’ятниця, 26 грудня 2014, 02:00

Голосування за закон про РНБО після повторного другого читання документа в четвер продемонструвало наявність у парламентської коаліції здатності до пошуку спільної платформи.

Про це заявив депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Остап Семерак у ефірі програми «Час. Підсумки дня» у четвер, 25 грудня.

«Це голосування показало, що ми можемо, коли хочемо, шукати спільну думку й домовлятися про спільне бачення», - додав він.

За словами депутата, текст законопроекту, ухваленого Верховною Радою в четвер, відрізняється від документа, направленого на повторне друге читання у вівторок, по кількох позиціях. Він пояснив, що було узгоджено норми закону про РНБО з Конституцією та іншими законами України, які стосуються безпеки, оборони й боротьби з корупцією.

«Керівником РНБО був і залишається Президент, і ухвалений сьогодні закон нічого не змінив у цьому сенсі», - наголосив Остап Семерак.

Він також зазначив, що відсутність координації між силовими структурами – це проблема, яку потрібно вирішувати. «Хтось має бачити й координувати це, і це буде РНБО на чолі з Президентом та Секретарем, яким сьогодні є Олександр Турчинов», - додав депутат від «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua