Урядовий пакет законопроектів збалансує дохідну й видаткову частини бюджету, - Остап Семерак
п’ятниця, 26 грудня 2014, 12:29

Уряд вніс на розгляд Верховної Ради не тільки проект бюджету, а й пакет законів, які збалансовують дохідну та видаткову частини бюджету, заявив у ефірі програми «Час. Підсумки дня» у четвер, 25 грудня, депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Остап Семерак.

«Сьогодні парламент підтримав усі внесені Урядом законопроекти, і це є позитив. Вони ухвалені в першому читанні, і сьогодні розпочався процес роботи над цими документами в комітетах», - зазначив депутат.

«Буде внесено поправки, ми прийдемо в зал і будемо голосувати за дохідну частину бюджету», - додав він.

За словами Остапа Семерака, необхідно розуміти, що країна знаходиться не на стадії розвитку – йде війна, втрачено території – анексований Крим, частина Донецької та Луганської областей, у яких розміщено промислові підприємства, котрі сьогодні не платять жодних податків.

«Збільшено видатки на армію, ми їх здійснюємо, бо інакше ми годуватимемо російських терористів тут, у Києві», - наголосив Остап Семерак.

При цьому він висловив побажання, щоб уся Верховна Рада, а не лише коаліція, відчула відповідальність за бюджетний процес. «Багато критики, багато емоцій, але відповідальність має переважити», - резюмував депутат від «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua