Остап Семерак: Політична воля суспільства забезпечить швидкий рух у боротьбі з корупцією
п’ятниця, 26 грудня 2014, 13:08

Антикорупційне бюро повинно викоренити корупцію у будь-яких проявах, заявив у ефірі програми «Час. Підсумки дня» у четвер, 25 грудня, депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт» Остап Семерак.

«Я дуже щасливий, що та політична воля, яка сьогодні є в суспільства, транспортується в усі гілки влади й забезпечить швидкий рух у боротьбі з корупцією», - зазначив депутат.

За його словами, навколо самої необхідності створення антикорупційного бюро навіть немає дискусії. «Це правильне рішення, його треба якомога швидше запустити, і всі три гілки влади це зробили», - наголосив Остап Семерак.

Як повідомив представник «Народного фронту», в четвер Уряд вніс на розгляд Верховної Ради кілька антикорупційних законопроектів, які було ухвалено Парламентом. Він пояснив, що ці документи зменшують кілька десятків ліцензій та дозволів.

«Попередній Уряд, у якому я працював, скоротив кількість контролюючих та перевіряючих органів. Можливо, десь ми робили помилки, і їх потім треба буде виправляти, але це – той шлях, яким треба рухатись», - наголосив Остап Семерак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua