Сергій Пашинський: Комітет з питань національної безпеки і оборони не дозволить скоротити фінансування української армії
п’ятниця, 26 грудня 2014, 15:55

Комітет з питань національної безпеки і оборони не дозволить скоротити фінансування української армії, яка уже десять місяців веде складну війну з російським агресором на Сході України.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», голова Комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський, коментуючи інформацію інтернет-видань про можливе скорочення видатків на українських силовиків.

Зокрема, йдеться про те, що у бюджеті-2015 начебто планують обрізати видатки на МВС і Міноборони. Так, у Міноборони ця сума складає 40 мільярдів гривень, в МВС - 32. Сюди входить 7 мільярдів на Нацгвардію, 4,5 мільярда - на Держприкордонслужбу (а вона з минулого року у складі МВС), 4 мільярди - на Держслужбу з надзвичайних ситуацій, і на саме МВС, власне, 14 мільярдів.

«Відмова від побудови сильної боєздатної української армії дорівнює тому, що сьогодні нам варто здатися перед сусідом-агресором, який не припиняє спроб дестабілізувати ситуацію в Україні», - сказав Пашинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua