Олександр Турчинов: Наше завдання – домогтися, щоб усі правоохоронні органи працювали на результат
субота, 27 грудня 2014, 00:01

Завдання Ради національної безпеки і оборони України у боротьбі з корупцією - забезпечити координацію роботи органів влади.

Про це повідомив Секретар РНБО, один із лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов в інтерв'ю «5 каналу».

За словами Секретаря РНБО, питання протидії корупції належать до компетенції Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України, та планується створити Антикорупційне бюро, яке також долучиться до цієї роботи.

«Ми повинні забезпечити їх координацію і примусити працювати на результат. Ні на PR, ні на якісь корпоративні домовленості, а саме на результат. Наше завдання - домогтися, щоб усі правоохоронні органи давали результат. А результат - це знищення корупційних схем та злочинці за гратами», - наголосив він.

Олександр Турчинов зазначив, що працювати для досягнення цієї мети мають усі в країні, незалежно від партійної приналежності та посад.

«Усі працюватимуть відповідно до законів і Конституції. Рада національної безпеки і оборони не може підміняти роботу ні Міністерства оборони, ні Служби безпеки, ні МВС. РНБО - це орган, який приймає рішення, ставить завдання і контролює їх виконання», - наголосив Секретар РНБО.

Олександр Турчинов підкреслив, що Україна сьогодні має двох ворогів: зовнішнього і внутрішнього. «Зовнішній - це Росія, яка веде проти нас війну, а внутрішній - це і є якраз ця багатотисячна корупційна армія, яка завдає нашій країні не менших втрат, ніж зовнішній ворог. Тому це питання національної безпеки, і не реагувати на нього - безвідповідально», - наголосив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua