Юрій Береза: Окрім нас самих нас не врятують ні піхотинці, ні німці, ні французи
субота, 27 грудня 2014, 13:37

Перемога у війні на сході залежить від того, наскільки швидко запрацює військово-оборонний комплекс та ліквідація корупції у багатьох схемах, які стосуються даної сфери.

Таку думку в ефірі “Шустер live” озвучив заступник голови фракції “Народний фронт” у Верховній Раді, командир полку спеціального призначення “Дніпро-1” Юрій Береза.

“Нам просто потрібен час, його немає. На Сході іде справжня війна, не АТО, як його називають. І лише від нас залежить, чи можемо ми бути нацією і незалежною державою. Лише те, наскільки ми будемо гуртуватися навколо нашої армії - залежить, чи відстоїмо ми свою державу. Ні морські піхотинці зі США, ні німці, ні французи не приїдуть нас рятувати. Окрім нас самих нас ніхто не врятує”, - заявив Береза.

Крім того, на зауваження представника Опозиційного блоку Юрія Бойка, що у нас все погано з національною безпекою та обороною, народний депутат “Народного фронту” сказав наступне: “У нас членом комітету від опозиційного блоку є Сергій Льовочкін, він не ставить питання, що йому щось не подобається в Міністерстві оборони, тому, що він просто не ходить на засідання. І сьогодні ці політичні манкурти, ця п'ята колона щось комусь доказує?! У нас останні два міністри оборони були росіяни. Що вони робили? Лише те, що продавали озброєння і техніку у сусідню Росію”.

Він також зазначив, що колишні регіонали, які називають себе Опозиційним блоком є найманцями, які ніколи не працюватимуть на Україну.

“Вони використовуватимуть будь-яку риторику і канал, щоб заявити, що у нас все погано”, - сказав Юрій Береза.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua