Ми гарантуємо, що кожна копійка, виділена на оборону, дійде за призначенням, - Юрій Береза (відео)
неділя, 28 грудня 2014, 13:26

Заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», командир добровольчого полку «Дніпро-1» Юрій Береза запевнив, що кожна копійка, яку буде виділено на укріплення української армії з Державного бюджету, дійде за призначенням.

Про це він сказав на брифінгу в кулуарах Верховної Ради в неділю, 28 грудня.

«Багато журналістів говорили про те, що в Раду прийшли комбати, які не мають досвіду. Я хочу сказати про те, що зараз у нас є досвід, і я обіцяю: кожна копійка, яка виділяється на оборонні проекти, на українську армію, дійде за призначенням. Ми це гарантуємо», - запевнив депутат.

Юрій Береза також наголосив, що, мабуть, справді вперше за всі роки незалежності Уряд і парламент повернулися до української армії. Він закликав усвідомити, що якщо українські солдати не вистоять у війні з агресором, «говорити про інші видатки вже будуть в іншій країні, або взагалі країна може зникнути».

«На превеликий жаль, це страшна правда. Тому ті майже 90 мільярдів, які зараз виділяються на рахунок української армії – це дуже важлива заявка на те, що в майбутньому ми зможемо уникнути будь-яких озброєних конфліктів, тому що країна з сильною армією нечасто стає об’єктом агресії», - підсумував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua