Через схеми на переобладнанні автотранспортних засобів із вантажних у пасажирські бюджет недоотримує велику кількість коштів, - Олег Кришин
неділя, 28 грудня 2014, 13:47

Бюджет України недоотримує велику кількість коштів через схеми на переобладнанні автомобільних транспортних засобів із вантажних у пасажирські.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" у Верховній Раді, Секретар Комітету з питань податкової та митної політики Олег Кришин, коментуючи мітинг представників громадськості під Верховною Радою, які протестують проти акцизів на переобладнання транспорту.

Олег Кришин зазначив, що учора на Комітеті, куди були запрошені громадські активісти, народні депутати детально розглянули це питання.

"Наші колеги з інших фракцій навели статистику, що по цій схемі бюджет України недоотримує достатньо велику суму коштів", - сказав Олег Кришин.

"Яскравий приклад, коли в країну приходять мікроавтобуси без сидінь. Потім крісла привозять окремо,  і їх встановлюють уже у нас. За рахунок цієї схеми до держбюджету не надходить кілька мільйонів гривень", - наголосив народний депутат.

"Ми детально розібрали це питання  учора на Комітеті і чітко пояснили представникам, чому ми приймаємо таке рішення", - резюмував Секретар Комітету з питань податкової та митної політики.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua