У бюджеті-2015 збережено всі чинні соціальні гарантії, - Остап Семерак (відео)
неділя, 28 грудня 2014, 14:47

Соціальні страшилки, до яких вдаються колишні представники Партії регіонів, котрі в повній мірі мають нести відповідальність за той стан справ, який нині існує в державі, не відповідають дійсності.

Про це заявив на брифінгу в кулуарах Верховної Ради депутат парламентської фракції «Народний фронт» Остап Семерак.

«Насправді лишаються без змін усі соціальні гарантії, передбачені законами України «Про статус ветеранів війни», «Про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їхніх сімей», «Про державну прикордонну службу», «Про розвідувальні органи» та «Про Службу безпеки України», - повідомив депутат.

За його словами, також залишаються без змін права інвалідів І та ІІ групи, дітей-інвалідів та осіб, які їх супроводжують, на безоплатний проїзд.

«В проектах, які уряд та парламентська коаліція виносять на розгляд Верховної Ради, не передбачено жодних скорочень вчителів і лікарів. Уряд пішов на ці кроки, винайшовши можливість скорочувати видатки в інших сферах», - наголосив Остап Семерак.

Коментуючи проект бюджету на 2015 рік, представник фракції «Народний фронт» зазначив, що він «однозначно є реформаторським і залишається соціальним». «Малозахищені верстви населення, інваліди, учасники бойових дій залишаються абсолютно в тих гарантованих стандартах соціального захисту, який був передбачений на сьогоднішній момент», - аргументував депутат.

«А якщо опозиція думає, що власники газових та нафтових свердловин є найбільш незахищеними, то представникам Опозиційного блоку треба переглянути енциклопедію і зрозуміти, що малозахищені громадяни – це ті, хто страждав за час їхнього володарювання в державі, а зараз хочуть побудувати справедливу, соціальну та реформовану країну», - наголосив представник парламентської фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua