Без економії термін «реформи» є беззмістовним, - Вікторія Сюмар
понеділок, 29 грудня 2014, 14:21

Заступник голови депутатської фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації заявила, що напередодні Верховна Рада вперше ухвалила справді жорсткий бюджет економії.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 29 грудня. 

Водночас, коментуючи положення ухвалених Парламентом документів, запропонованих Урядом у рамках пакету економічних реформ, Вікторія Сюмар зазначила, що «Рада вперше серйозно залізла в кишені всіх олігархів та дала світло на детінізацію середньому бізнесу».

«В Раді вперше настільки детально працювали з Урядом над доходною частиною, в Раді вперше усунули від процесу великих лобістів, ухваливши бюджет без груп Єрємєєва та Хомутинніка, що зекономило платникам податків мільярди», - додала заступник голови фракції «Народний фронт».

«Вперше Прем’єр, Міністр фінансів, спікер та Президент багато годин приділили роботі депутатів і врахували більшість змістовних пропозицій, і Рада вперше прийняла справді жорсткий бюджет, бюджет економії. Без нього слово «реформи» - беззмістовне, даруйте»,  - пояснила депутат.

Вікторія Сюмар погодилася, що «без тексту голосувати недобре, але «відключка» лобістів, які так хотіли включитися в бюджетний процес, певною мірою це виправдовує».

Водночас вона висловила подив з приводу того, що народні депутати, які називають себе борцями з корупцією, відмовились підтримати урядовий законопроект про трансферне ціноутворення. «Неголосування «борців з корупцією» за трансферне ціноутворення в мене викликає щонайменше подив, навіть якщо аргумент – відстежування «чистоти процесу», - підсумувала Вікторія Сюмар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua