Сергій Висоцький: Постатейно бюджет нічим не відрізняється, від того, який нам роздавали півтора тижні тому
вівторок, 30 грудня 2014, 13:06

До приїзду місії  МВФ у бюджет-2015 внесуть всі новації після голосування за поправки до Бюджетного та Податкового кодексів.

Про це в ефірі програми «Час. Підсумки» на 5 каналі сказав народний депутат фракції  «Народний фронт» у Верховній Раді, заступник голови комітету з питань свободи слова та інформації  Сергій Висоцький.

«Лишилась незведена гуманітарна частина бюджету – доходи і видатки. Постатейно бюджет нічим не відрізняється, від того, який  нам роздавали півтора тижні тому. Проблема у тому, що баланси не зведені,  оскільки треба під це підверстати новації в Бюджетному та Податковому кодексах,  які на своїй довгій нічній нараді узгоджувала Рада коаліції», - сказав Висоцький.

За словами народного депутата, весь процес узгодження статей бюджету займе тиждень-півтора.

«Умовно кажучи,  це треба зробити до приїзду МВФ,  який уже,  бачачи перипетії  з бюджетом минулої  неділі не хотів приїздити 3 січня і переніс свій візит на 8 січня», - сказав представник «Народного фронту».

«У нас на рахунках держказначейства мінус десять мільярдів. Якщо в середині січня ми не отримаємо коштів, то буде найгірше. Петро Порошенко на своїй фракції, а Арсеній Яценюк на нашій - вони чітко назвали одне слово  - «дефолт», - резюмував Сергій Висоцький.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua