Глава Уряду: Крим був, є і залишається українською територією
вівторок, 30 грудня 2014, 19:30

«Анексія Криму ніким не визнана, Крим був, є і залишається українською територією. Якщо Господь Бог нам допоможе, ще при нас всіх ми повернемо контроль над Кримом. Якщо ні, то це зроблять наші діти або онуки. Але ми повернемо Крим», - заявив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час підсумкової прес-конференції 30 грудня 2014 року.

Він наголосив, що будь-хто, хто працює в Криму, попадає під санкції – Європейського Союзу і США.

«Європейський Союз запровадив санкції, Сполучені Штати запровадили санкції. І шанси на те, що це стане якоюсь сірою офшорною зоною, дуже невисокі. Так як ніхто не захоче, щоб активи, які обліковуються в Криму, попали під санкції», - зазначив Прем’єр-міністр під час пре-конференції.

«Думаю, що якби зараз ті, хто живуть у Криму і ходили на так званий референдум, який Кремль готував як претекст до анексії Криму, пішли би на цей референдум зараз, то вони би пішли вже з зовсім іншим настроєм. І, скоріш за все, навряд чи половина взагалі пішла», - зауважив Арсеній Яценюк.

Прем’єр-міністр наголосив, що навіть при цих дуже складних двохсторонніх відносинах, які склалися між Україною і Росією, «хотів би, щоби росіяни і російський народ не страждали від імперської політики сьогоднішнього російського режиму», у результаті якого «Росія анексувала Крим, здійснила військову інтервенцію в Україну, із-за якої загинуло 5 тисяч людей».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua