Закон про особливий статус деяких районів Донбасу має бути використаний для зміцнення української армії, - Є. Дейдей (ФОТО)
середа, 17 вересня 2014, 15:06

Закон про особливий статус деяких  районів Донбасу має бути використаний для переоснащення та зміцнення української армії.

Про це сьогодні під час прес-конференції у штабі Політичної  партії «Народний фронт» заявив член Військової ради партії, координатор батальйону «Київ-1» - Євген Дейдей.

«Як людина, яка  80% свого  часу знаходиться  в зоні АТО, скажу,  що там не настільки все просто, як здається з екранів телевізорів. Нам не вистачає  бронетехніки,  нового озброєння,  тепловізорів,  коліматорів. Ми готові захищати свою  країну, але ми не готові бути просто гарматним м’ясом», - сказав координатор.

За його словами, батальйони не забезпечені для ведення війни в умовах зими.

«Я не знаю, як віддавати наказ бійцю,  розуміючи,  що у нього нема ані термобілизни,  ані спального мішка. Він елементарно  не зможе витримати в засаді чи піти в поле на розвідку,   тому що просто замерзне», - заявив Дейдей.

«Ми  хотіли б,  щоб Міноборони надало повний  звіт про підготовку Збройних  Сил до осінньо-зимового періоду, бо ми хочемо достойно  захищати свої родини від російського агресора», - наголосив він.

Євген Дейдей повідомив, що не схвалює пункт закону про амністію для тих  осіб, які тривалий час тероризували Донецьку та Луганську області.

«Що стосується амністії, я вважаю,  що жоден терорист, який знущався над нашими бойовими побратимами,  катував їх, не має  бути амністованим і виправданим. Коли ти бачив усе це на передовій,  розумієш,  що є  речі,  за які не можна вибачити і помилувати. Кожен терорист має понести відповідальність за законом», - заявив член Військової ради «Народного фронту» Євген Дейдей.

 

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua