Арсеній Яценюк дав місяць Міністру енергетики та вугільної промисловості на те, щоб взяв під контроль галузь і своє Міністерство
вівторок, 30 грудня 2014, 22:03

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк дав Міністру енергетики та вугільної промисловості Володимиру Демчишину термін до 1 лютого, щоб він або взяв під контроль галузь і своє Міністерство, або Глава Уряду буде змушений пропонувати Верховній Раді прийняти кадрове рішення. Про це він заявив на прес-конференції 30 грудня.

«Я прочитав інформацію на одному з сайтів про призначення в Міненерговугілля. Вчора я офіційно на засіданні Уряду дав місяць Міністру енергетики на те, щоб він або взяв під контроль галузь і своє Міністерство, або я буду змушений пропонувати Парламенту прийняти кадрове рішення. В тому числі щоб він взяв під контроль призначення керівників державних енергетичних компаній. Там представників російських громадян на кшталт Григоришина не буде», - наголосив Арсеній Яценюк.

За його словами, у міністра термін до 1 лютого «вирішити всі проблеми, які в сфері його персональної відповідальності».

«І тому я буду дуже дякувати засобам масової інформації, які просто будуть допомагати в першу чергу урядовцям, а потім в цілому Уряду виводити на чисту воду кадрові призначення», -  звернувся Прем’єр-міністр до журналістів.

«Допоможіть міністрам і мені знайти аргументи, яких немає в правоохоронних органів щодо призначення тих чи інших посадових осіб», - звернувся до журналістів Глава Уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua